Nieuws

Chocolade & Pateekesweek: 24 feb – 9 mrt

Koekenstad dompelt je jaarlijks onder in een wereld van koekjes en chocolade. Dit beleef je in een expositie en twee proeverroutes: de chocolade- en pateekesweek.

De chocolade- en pateekesweek zet de patis- siers, chocolatiers en delicatessenzaken in de kijker. Het is een ontdekkingsroute speciaal voor iedereen die van pateekes, chocolade, ijs, zoete delicatessen, koffie en thee houdt.

Deze editie loopt van vrijdag 24 februari tot en met donderdag 9 maart 2023.

Chocolate & Pateekes Pass

Als je wil deelnemen, koop je een Chocolate & Pateekes Pass. Deze pas is vanaf half februari 2022 verkrijgbaar bij Visit Antwerpen en alle deelnemende zaken en is geldig tijdens de chocolade- & pateekesweek. De pas bevat tien coupons waarmee je bij de deelnemende zaken van lekkers kunt genieten.

Met de pas van 15 euro krijg je ruim meer dan de aankoopwaarde terug. Het aantal coupons dat je kan gebruiken bij de winkelier, wordt in deze brochure op de bladzijde van de winkel vermeld. Het zijn takeaway producten. Het is niet toegestaan te nuttigen in de winkel.

Indien het eerste aanbod uitgeput is, wordt er bij de meeste handelaars een alternatief voor- zien. Bij aankoop van een Chocolate & Pateekes Pass ontvang je deze brochure en een aantal extra voordelen. Aan de pas zit een kortingsbon op de expobox. Deze bon is geldig tijdens de chocolade- en pateekesweek 2023 en zolang de voorraad strekt. Met de proeverpas krijg je ook 50% korting op de normale toegangsprijs voor de tentoonstelling The Antwerp Story in Het Steen.

Meer info: koekenstad.be

Back to top