Nieuws

Welkom in ons tweede ijssalon in Wijnegem

Een nieuw hoofdstuk

Het is met grote vreugde en trots dat we ons nieuwste hoofdstuk aankondigen: ons gloednieuwe ijssalon in Wijnegem is officieel geopend! Na jaren van liefdevol ambachtelijk ijs maken, met de passie van vier generaties achter ons, zijn we verheugd om onze heerlijke creaties nu ook te kunnen delen vanuit ons nieuwe ijssalon. In de voorbije zomers hadden we steevast een pop-up vestiging op het Marktplein in Wijnegem. Omdat die pop-up zo’n groot succes bleek, besloten we om nu een permanent filiaal te beginnen op datzelfde plein.

Het vakmanschap van ijs maken

Onze familie is diep geworteld in het vakmanschap van het maken van vers roomijs, en we zijn vereerd om deze traditie voort te zetten in een nieuwe omgeving. Het hartelijke welkom dat we hebben ontvangen van de mensen van Wijnegem heeft ons overweldigd, en we zijn dankbaar voor de warme ontvangst die we hebben gekregen tijdens ons openingsweekend.

Trouwe ambacht

Net als in onze originele vestiging in Deurne, kunnen klanten ook hier genieten van een uitgebreide selectie van ambachtelijk bereid roomijs, gemaakt met de fijnste ingrediënten en met liefde en zorg samengesteld. Of je nu een klassieke smaak zoals vanille verkiest of avontuurlijker bent en graag onze unieke seizoenscreaties probeert, er is voor elk wat wils in ons assortiment. Naast ijs zullen daar ook pannenkoeken, wafels en kleine snacks worden geserveerd.

Openingsuren

Het ijssalon te Wijnegem is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11:00 tot 20:00 uur. Maandag is sluitingsdag.

Herinneringen maken

Onze missie blijft dezelfde als altijd: het leveren van hoogwaardig, smaakvol ijs dat verhalen vertelt en herinneringen creëert.

Kom langs en beleef het zelf! We heten jullie van harte welkom in ons nieuwe ijssalon in Wijnegem, waar elke lepel een verhaal vertelt en elk bezoek een ervaring is om te koesteren.

Tot snel!

Billie, Woody en Carine.

Back to top